fredag

 


Välkommen till mej idag!

Vintage är något som nu kommer starkt....
Butikskedjorna har även dom hakat på trenden!

Njut nu av vackra ting!!
 
Bilder o text kommer från respektive butik eller blogg!
Vintage Stories by KappAhl

Blus 349 kronor, örhängen 59,50 kronor, brosch 49,50 kronor.

I vår lanserar KappAhl en ny kollektion under namnet Vintage Stories. En romantisk kollektion, i ljuva pasteller som för tankarna till 1920-talets Hollywood-filmer. Kollektionen består av ett 30-tal detaljrika plagg, allt ifrån blusar, klänningar och kjolar till underkläder och accessoarer. Inspirationen kommer från filmer och gamla fotografier och KappAhls designers har försökt ta fram det äktenuina i varja plagg.


Silkestop 349 kr, halsband 129 kronor, armband 99 kronor.

Vintage Stories kommer att finnas i samtliga KappAhl butiker från och med april och för att få den rätta vintage-känslan kommer varje plagg endast att finnas i ett begränsat antal.Romantiskt sekelskifte i ny tappning ger oss

Vintage Stories 2011Här är mina favoriter bland smycken och accessoarer
För dig som gillar vintage mode i ny tappning och med klart romantisk touch är det läge att bege sig till Kappahl någon gång i april. Då lanserar de nämligen sin nya kollektion "Vintage Stories". Inspirationen känns som hämtad direkt ur en Hollywood-rulle från 20-talet och plaggen pryds av vackra detaljer som spets och långa knapprader. Materialen är självklart skira sidenblandningar och stiltypiskt tunna material. Allt för rätt romantiska känsla.  Varje plagg produceras dessutom enbart i små volymer just för att hela kollektionen ska kännas både vintage och unik.


KappAhls kollektion Vintage Stories visar i vår tidstypiska plagg från femtiotalet. Snitten hyllar de kvinnliga formerna i feminina bomulls plagg. Kollektionen går i genomgående i ljusa toner och med fantasifulla mönster. Serien innehåller även matchande barnkläder.VINTAGE !!Vem vill inte ha en rosa vintage tårta på bröllopet?
The perfect lace slip, 249 kr Lindex.

Läckert under med vintage-känsla

Som en resa tillbaka i tiden är höstens läckraste underklädeskollektion. Njut av spetsar, satäng, rosetter och priser som får dig att skratta hela vägen hem från butiken.
Kolla in Lindex nya underklädeskollektion – med en skön 50-talskänsla, precis det vi vill ha just nu. Välj mellan återhållsamt och sparsmakat med inslag av satäng och smala spetskanter, läckert blommigt på mörk botten eller ett flirtigt set med små rosetter. Vilken trist vardag som helst får ett lyft av fina underkläder, eller hur? Och priset för en ny behå ligger under 200 kr, det gör oss extra glada. Tack för ert besök!
Ha nu en underbar helg :)

Välkomna åter!!


 

3 kommentarer:

Classic Style sa...

snygga bilder från kappahl..

Chateau de Ron sa...

Ja, visst är dom fina:)

ditte nilsson sa...

Sa underbara bilder, pa underbara kläder o smycken!!!! Tack!!!