tisdag

HEJ !


Nu är våren verkligen på VÄG :)
I dag har solen värmt....synd att det ska blåsa såååå !

Det  fick mej att tänka på att för 11 års sedan så var jag mitt uppe i mitt bröllops planeringar!

Vi gifte oss den 29/4 - 2000
Nu är det många som är i  gång med  sina planteringar av bröllop o fester!
Här har jag hittat en underbar sida med massor av underbara brudklänningar o lite av deras andra klänningar mm! 

                               Om Zetterberg

Zetterberg grundades 2007 av Therese Zetterberg. 
Therese är utbildad klänningsskräddare och modedesigner. Hon har arbetat som designer och entreprenör under 8 år. Therese har tidigare varit både frilansdesigner och butiksägare men numera utvecklar hon Zetterberg på heltid. Zetterberg är något Therese vill utveckla och arbeta med under en mycket lång tid framöver. Grundtanken är vackra plagg i fina kvalitéer i en tidlös elegans som håller under många år. Under slutet av 2009 bestämde sig Therese för att utöka Zetterberg med en brudlinje.

Zetterbergs brudklänningar är välgjorda i vackra sidentyger med genomtänkta detaljer speciellt utvalda från Franska, Italienska och Japanska leverantörer. Stilen på klänningen är väldigt personlig för att spegla bruden denna viktiga dag. Besök gärna vårt Showrom i Göteborg eller boka tid för vår visning i Stockholm varje månad. Zetterbergs ”ready to wear collection” hittar ni i utvalda designbutiker (se återförsäljare för mer information).
 

MER OM OSS
Vi har ett stort utbud av brudklänningar, aftonklänningar, festklänningar och balklänningar. Alla plagg är i 100 % siden och detaljerna är handgjorda. Vi gillar svepande modeller i flera lager med något utmärkande i varje modell. Vi använder fina naturmaterial från Frankrike och Italien för en klassisk men intressant stil som kan bäras vid flera tillfällen under många år. Zetterberg hittar du i butiker runt om i Norden och England. Våra bröllopsklänningar kan du se i vårt showroom i Göteborg och under bokade datum på Story Hotel i Stockholm.
_____________________________________________________________________________
Brudklänningar - Zetterberg


Zetterbergs hela brudkollektion säljs inte i någon brudbutik i Sverige. Vi har utvalda modeller hos våra återförsäljare. Ni hittar just nu några nyinkomna modeller på NK Nordiska designers i Stockholm. Vill ni se hela kollektionen, prova och se tyger och färger, maila eller ring oss för att boka en tid. Vi visar upp kollektionen i vårt showroom i Göteborg och på Story Hotel i Stockholm utvalda datum (se mer under aktuellt).
Vårt showroom i Göteborg ligger på Oskarsgatan 4, våning 5, i den gamla sömnadsfabriken vid masthugget med utsikt över hamnen. Vår ateljé är luftig med högt i tak och inredd som en lägenhet. Det är personligt och trevligt att komma till oss, dricka en kopp te eller ett glas champagne, och prova alla våra vackra brudklänningar. Ta gärna med dina vänner som smakråd.Alla brudklänningar är i 100% siden med fina handgjorda detaljer. Om du beställer en brudklänning av oss i Göteborg eller Stockholm måttsyr vi alltid klänningen efter dina mått. Du kan sätta ihop din egen brudklänning genom att välja en överdel, detaljer från en klänning och sätta ihop den med en annan klänning ur kollektionen. Alla klänningar går att välja från en färgskala med allt från vitt, crème, pudriga toner eller varför inte en färg. Det finns oändliga möjligheter för dig att få en personlig brudklänning uppsydd  i underbara sidentyger med vintage känsla. För att se mer information om priser gå in i vår
 

Till varje klänning har vi matchande håraccessoarer och skärp som går att välja i flera olika färger. Vi syr slöjor på beställning med vackra vintage spetsar.


Tärnklänningar
Vi har ett stort urval festklänningar/tärnklänningar med nya kollektioner 2 gånger om året som passar både till tärnan eller brudens mor. Alla våra klänningar kan man välja i flera färger vi har en färgskala på 20 färger. Det går att beställa varje modell i den färg du önskar till dina tärnor. Vi vill gärna att klänningen skall kunna användas igen efter bröllopet. Vår färgskala är sober, mjuk, vacker och alla klänningar är i 100% silke. Det blir alltid en vacker helhet om bruden och tärnorna har klänningar från samma designer. Vi har även små jackor, boleros och sjalar som matchar våra brudklänningar och festklänningar.

 _______________________________________________________________________________


KOLLEKTIONER
 

Text o bilder kommer från deras egna hemsida!Tack för att ni tittade in!

Och Välkomna åter!!webshop. Vi har många fler klänningar än det som visas i webshopen.

Inga kommentarer: