måndag

 

Hej Igen !

Jag är glasögon/solglasögon tokig,,,,
Där av detta inlägg !
Skulle kunna köpa si så där 2-5 per sommar/år :)
Nu är det bara invänta riktigt vårväder!

 

Vera Wang  2011


Tom Ford


George Michael i Theo i Tim Van Steenbergen/TheoSolglasögon


Här hittar ni vår kollektion av solglasögon som kombinerar form och funktion. Vi erbjuder en mängd olika solglas som alla har fullgott UV-skydd. Det finns solglasögon för alla ansiktsformer. De flesta bågar till solglasögonen finns i olika färger så du kan välja fritt. Våra glasögonbågar är döpta efter stränder runtom i Sverige som t.ex. Tylösand, Bettnes och Sandön. 1 Mars 2011 släpper vi även nyheter som Båstad solglasögon och E&E Falsterbo i många olika färger.
D&G solglasögon har snabbt vuxit till ett namn inom modebranschen. De är mer kända för att sätta trender än att själva följa dem.
D&G solglasögon startade liksom många andra modeföretag i italienska Milano. D&G har omfattande kollektioner av kläder, smycken, dofter och glasögon.
Superkändisar som Madonna, Christina Aguilera och Jennifer Lopez bär D&G solglasögon.

Sunspecs egna ord !


Chanel är ett modehus som startades av Gabrielle Bonheur Coco Chanel år 1910. Från början var det en hattaffär som sålde enkla så hattar utan detaljer.
 Detta blev uppmärksammat  då hattar på denna tiden var extravaganta och oftast överdådiga. Coco Chanel har även skapat den ”sportiga” looken för kvinnan och gjorde också så att det ansågs snyggt att vara solbränd.
 Det är även denna kvinna som ligger bakom att tyget tweed blev hippt och populärt när hon skapade den klassiska chaneldräkten.
Dräkten innefattade en kjol som gick ner till knät, och en tillhörande kavaj. Hon skapade också den quiltade väskan Chanel 2.55 som än idag är ett signum för Chanel.

Texten är Sunspecs !
ett anseende att var den kraftfullaste designern i Amerika demonstrerar Marc Jacobs solglasögon enastående styrka.
Med dramatisk och sexig design visar Marc Jacobs solglasögon en nytt modernt mode som kommer att fånga allas uppmärksamhet.
Marc Jacobs solglasögon är bland de bästa i modebranschen.

Texten är Sunspecs !

Nu är det sängen som väntar, så jag säger Godnatt o sov sött !

Tack för titten och Välkomna åter !


 


2 kommentarer: